Pannenkoeken "The Easy Way"!

*Vacature* BAK JIJ DE LEKKERSTE?

BAK JIJ DE LEKKERSTE?

Wij zoeken een enthousiaste PANNENKOEKENBAKKER (36 UUR) voor onze nieuwe bezorgservice.

Krijg jij nooit genoeg van pannenkoeken en ga je een mooie uitdaging niet uit de weg? Bij Hey Pancake ben je niet alleen een koekenbakker, maar denk je actief mee over de creatieve ontwikkelingen binnen onze startup. Er is dus volop ruimte voor je eigen ideeën. Je hebt een goed beeld van wat onze klanten graag eten en schudt de lekkerste recepten uit je mouw. Bij Hey Pancake is geen dag hetzelfde. We hebben hier korte lijnen en je werkt heel zelfstandig. Ben jij die creatieve bakker met toffe ideeën en stroop je graag je mouwen op in de keuken? Top, dan ontmoeten we je graag!

Als pannenkoekenbakker bij Hey pancake houd je je voornamelijk bezig met het bakken van de pannenkoeken en alles wat hiermee te maken heeft. Je bewaakt de kwaliteit, geeft adviezen op het gebied van procesverbetering en coördineert het traject van bakken tot bezorging. Een zeer diverse functie waarin jij als master in pancakes fungeert!

Je werkdagen zijn van woensdag tot zondag en je kunt iedere dag uitslapen. Je werkt bij ons namelijk van 15:00 tot 22:00 uur.

Wie zijn wij? 
Hey Pancake is een nieuwe speler binnen de markt voor thuisbezorging. Bij ons bestel je pannenkoeken ‘the easy way’. Zonder alle rompslomp van een vette keuken en stevige kooklucht in huis. Hey Pancake heeft een gevarieerd aanbod: van complete maaltijdpannenkoeken tot een stapel voor de kleintjes. Daarnaast leveren we uitmuntende desserts en drankjes. We zijn nog volop in ontwikkeling en proberen dagelijks onze service verder te optimaliseren.

Wie zoeken wij? 
Een sociale, creatieve professional met energie voor tien en liefde voor het vak. Je vindt het fijn om zelfstandig te werken en bent stressbestendig. Daarnaast heb je:

– Een opleiding gevolgd op het gebied van horeca of bakkerij, maar dit is niet essentieel. We vinden inzet en enthousiasme belangrijker dan diploma’s.
– Affiniteit met bakken en koken
– Een efficiënte en gestructureerde werkhouding
– Gevoel voor kwaliteit
– Oog voor de klant
– Een flexibele instelling

Wij bieden jou.. 
Uiteraard een prima salaris en secundaire voorwaarden onder het bakkerij CAO, maar ook een baan die iedere dag weer anders is. Je kunt je ontwikkelen binnen een startup waar ruimte is voor jouw eigen ideeën en waar echt naar je wordt geluisterd. Daarnaast zorgen wij voor coaching en begeleiding, zodat je kunt blijven ontwikkelen en eventueel doorgroeien binnen ons bedrijf. Tenslotte kun je zoveel pannenkoeken eten als je wilt.

Hey, ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel! 
Spreekt deze functie je aan? En ben je al op korte termijn beschikbaar? Twijfel dan niet en stuur vandaag nog een mail naar Marijn Huijgen (info@heypancake.nl) met jouw motivatie om voor ons te komen werken. Voor vragen of meer informatie mag je ook altijd telefonisch contact met ons opnemen op 06 23 91 59 61.

We zien je reactie met veel plezier tegemoet!